header

Peking noodles

Ingredienser

500 g hvide nudler
500 g fedtfattig oksefars
1 spsk. hvidløg, presset
1 spsk. frisk ingefær i tynde skiver
2 spsk. soya
2 spsk. hoisinsauce
7½ dl hønsebouillon
1 tsk. sesamolie
½ tsk. chiliolie
2½ dl bønnespirer, blancherede
2½ dl agurk i julienne
½ dl forårsløg i julienne
2 tsk. maizena opløst i 1 spsk. vand

Fremgangsmåde

Kog nudlerne efter anvisning. I en skål blandes soya, hoisin og hønsebouillon, rør godt rundt.
Varm jordnøddeolie og lynsteg hvidløg og ingefær, indtil det dufter. Tilsæt fars og brun det. Rør hoisin-blandingen i og lad det simre i 15 minutter, indtil det er let reduceret. Gør det tykkere med maizena. Hæld nudler over og top med agurk, bønnespirer og forårsløg