Kylling a la King

Ingredienser

1 kylling, parteret
1 løg
salt
vand
150-200 g friske champignon
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
2 spsk. smør
2 spsk. mel
1 hønsebouillon (terning)
½ tsk. paprika
2 æggeblommer
2½ dl fløde
2-3 spsk. sherry
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pil løget og skær det i skiver. Læg kylling og løg i en gryde og hæld vand på, så det dækker. Tilsæt salt. Lad kyllingen koge under låg ved svag varme, ca. 30 minutter. Tag kyllingen op og lad den køle af.
Gem 2 dl af bouillonen. Fjen skind og ben og skær i tern. Skær champignon i skiver. Skær peberfrugter i strimler. Smelt fedtstoffet i en gryde og svits champignon til al væske er kogt ind. Dryp melet over sammen med smuldret bouillonterning og paprika. Pisk bouillon i og lad saucen koge i 3 minutter. Tilsæt de strimlede peberfrugter og lad saucen koge endnu et par minutter. Pisk æggeblommer og fløde sammen og rør det i saucen. Varm saucen godt igemmen, men lad det IKKE koge.
Smag til med sherry, salt og peber. Tilsæt kyllingekødet og varm godt igennem.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik