Rødkål med bacon og bluecheesecreme

4 pers.

Ingredienser

350 g rødkål
200 g madæbler, helst Belle de Boskoop
50 g porre
150 g bacon i tern

Bluecheese dressing:
75 g Castello – eller anden mild blåskimmelost
8 spsk. creme fraiche 18%
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Osten tages ud af køleskabet i god tid, så den er lettere at arbejde med.
Bacon ristets gylden på en pande og afdryppes på køkkenrulle.
Rødkål befries for de øverste blade, samt stok og snittes i meget tynde strimler. Æblet skæres i kvarter, derefter i terninger og vendes straks i rødkålen. Porren skæres i julienne. Lad af porren lægges væk til pynt.
Til cremen:
Mos osten og rør dem sammen lidt efter lidt med creme fraiche.
Grønsagerne blandes med cremen, salaten smages til. Bacon og porre drysses over.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik