Rejer med appelsin og ingefær

4 pers.

Ingredienser

16-20 store tigerrejer
4 små træspyd

Marinade:
½ dl soya
1 appelsin
2 tsk. sukker
2 fed hvidløg
10 g ingefær

Fremgangsmåde

Læg træspydene i blød i varmt vand. Rør en marinade af soya, fintrevet appelsinskal, ½ dl appelsinsaft, sukker, knust hvidløg og fintrevet ingefær.
Pil rejerne, så kun haleviften sidder tilbage og læg dem i marinaden.
Tag rejerne op og sæt på spyd med ca. ½ cm. mellemrum. Steg på trækulsgrill eller under ovngrillen i ca. 3 minutter på hver side.
Server på f. eks. rucolasalat med salt, friskkværnet peber og dryppet med lidt sød chilisauce. Læg rejespydene ovenpå.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik