Rejesalat

4 pers.

Ingredienser

125 g champignon
1 ds. aspargessnitter
250 g jomfruhummerhaler eller krebsehaler
1 pk. frosne ærter, 250 g
1 salathoved
200 g rejer
½ agurk i tynde skiver

Dressing:
1½ spsk. vineddike
5 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 spsk. fransk sennep
salt, friskkværnet peber
chilisauce

Pynt:
dild
citronskiver

Fremgangsmåde

Skær champignon i skiver. Afdryp aspargessnitter og jomfruhummerhaler/krebsehaler. Optø ærterne, snit salaten fint.
Bland alle ingredienserne forsigtigt sammen og stil det køligt til servering.
Ryst dressingen sammen. Lige inden servering hældes dressingen over og der pyntes med dild og citronskiver.
Server på/med ristet brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik