Kinesisk rejesuppe

Lækker suppe, der får sødme fra ferskner.
4 pers.

Ingredienser

1 stort løg
2 spsk. karry
1 spsk. smør + 1 spsk. olie
1-2 fed hvidløg
½ liter hønsebouillon
1 dåse ferskner
1 ds. hakkede tomater
2½ dl piskefløde
200 g rejer

Fremgangsmåde

Pil og hak løget fint. Steg det i fedtstoffet, tilsæt karry, og lad den stege med. Pres hvidløg i.
Hæld bouillon over sammen med saften fersknerne og de hakkede tomater med saft. Lad det koge i 15 minutter.
Hæld fløden i, og lad suppen koge igennem.
Skær fersknerne i små tern og tilsæt dem sammen med sammen med rejerne, varm det lige netop igennem.
Server med gode flutes.

Rejerne på IKKE koge, så bliver de seje.

Comments

comments