Kylling med rosmarin og sorte oliven

Ingredienser

1 stor kylling, skåret i 12 stykker
lidt hvedemel
4 fed hvidløg
olivenolie
en kvist frisk rosmarin, eller 1 tsk. tørret
2 tørret chilipebre
salt
400 g cherrytomater
200 g sorte oliven uden sten
3 dl hvidvin

Fremgangsmåde

Svits et par chilipebre og de hele fed hvidløg i olivenolie i en stor pande. Vend kyllingestykkerne i lidt mel og steg dem på begge sider, til de har taget farve. Hæld hvidvin på panden og skru op for blusset i et par minutter. Tilsæt salt, rosmarin og oliven. Vent 5 minutter og kom til slut de halve cherrytomater i samt evt. lidt vand.
Lad det simre 40 minutter under låg. Server med godt landbrød, ris eller kartofler.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik