Raffineret pastasalat

4 pers.

Ingredienser

400 g pasta penne
1 pk. spæde spinatblade eller feldsalat
1 håndfuld rucola
150 g bacon i tern
1 bdt. frisk basilikum
1 rødløg
1 lille ps. pinjekerner
1 lime
6 spsk. olivenolie
10 cherrytomater
1 gul peberfrugt
100 g champignon

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente og afkøl den. Vask spinat og salat godt, dryp af. Hak rødløg fint. Steg bacon sprødt. Del tomaterne i halve, peberfrugt i strimler og champignon i skiver. Vend bacon i pastaen og rist pinjekernerne på en tør pande, til de er brune.
Salat, pasta med bacon, løg og grønsager blandes sammen. Saften fra limen presses ned i en skål og blandes med olivenolie. Smag efter, lav den ikke for sur. Hæld dressing, friske basilikumblade og pinjekerner i. Bland det hele godt. Lad salaten trække i køleskab og server.

Comments

comments