Kyllingsalat

4 pers.

Ingredienser

1 stort salathoved
200 g champignon
1 grillet ellet stegt kylling
1 lille agurk
4 tomater
50 g valnøddekerner
karse eller persille
Salatdressing:
3 spsk. mayonnaise
1 strøget spsk. sennepspulver
2 spsk. chutney
4-6 spsk. creme fraiche
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skyl salaten grundigt og lad dem dryppe af. Skær den i strimler. Halver champignonerne. Skær kyllingekødet i tern. Skær agurk i tern og tomater i både. Hak valnøddekernerne groft. Bland alle ingredienserne i en skål. Garner med karse eller persille.
Bland mayonnaise og sennepspulver. Tilsæt chutney og kom creme fraiche i. Smag til med salt og peber. Server dressingen ved siden af.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik