Spaghetti med varmrøget laks

4 pers.

Ingredienser

400 g spaghetti
2 fed hvidløg
1-2 små røde chili
1 dl olivenolie
reven skal af 1 citron
4 spsk. kapers
1 håndfuld rucola
200 g varmrøget laks, pillet i flager

Fremgangsmåde

Kog spaghettien ifølge anvisning på pakken.
Pil hvidløgsfed og hak dem fint. Skær chili i tynde ringe. Lad kernerne og lamellerne blive i, hvis retten ønskes ekstra stærk.
Varm olien i en gryde og lad hvidløg og chili koge lidt i olien. Olien må endelig ikke blive for varm, hvidløg og chili skal afgive deres smag til olien uden at branke.
Hæld vandet fra pastaen, og hæld den i en stor, opvarmet skål. Eller fordel på opvarmede tallerkner.
Kom citronskal og kapers i olien, rør rundt og hæld den straks over spaghettien. Bland godt og rør rucola og laks i. Pas på at lakseflagerne ikke bliver knust.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik