Spaghetti med varmrøget laks

4 pers.

Ingredienser

400 g spaghetti
2 fed hvidløg
1-2 små røde chili
1 dl olivenolie
reven skal af 1 citron
4 spsk. kapers
1 håndfuld rucola
200 g varmrøget laks, pillet i flager

Fremgangsmåde

Kog spaghettien ifølge anvisning på pakken.
Pil hvidløgsfed og hak dem fint. Skær chili i tynde ringe. Lad kernerne og lamellerne blive i, hvis retten ønskes ekstra stærk.
Varm olien i en gryde og lad hvidløg og chili koge lidt i olien. Olien må endelig ikke blive for varm, hvidløg og chili skal afgive deres smag til olien uden at branke.
Hæld vandet fra pastaen, og hæld den i en stor, opvarmet skål. Eller fordel på opvarmede tallerkner.
Kom citronskal og kapers i olien, rør rundt og hæld den straks over spaghettien. Bland godt og rør rucola og laks i. Pas på at lakseflagerne ikke bliver knust.

Comments

comments