Nudler med asiatisk kylling

2 pers.

Ingredienser

2 kyllingebryster
1 spsk. majsstivelse
1 spsk. soyasauce
ca. ½ pose ristede og saltede pistacienødder (ca. 150 g)
3 spsk. olivenolie
½ broccoli
1 rød peberfrugt
½ pk. æggenudler (125 g)
2 spsk. soyasauce
2 spsk. tomatpure
1½ spsk. limesaft
1½ spsk. sukker
½ spsk. fintrevet, frisk ingefær
½ dl vand
½ frisk rød chilifrugt
1 forårsløg

Fremgangsmåde

Skær kyllingekød i tern. Rør majsstivelse og soya sammen, og vend det rundt i kødet. Fjern skaller fra pistacienøderne. Pluk broccoli i mindre buketter, og skær peberfrugt i stave.
Kog broccolibuketterne i et minut, og kom dem derefter i koldt vand. Lad dem dryppe godt af i en sigte.
Kog æggenudlerne efter anvisning på pakken.
Varm olien godt op i en wok og steg kyllingeternene ad flere omgange. Brun kødet og fjern det fra wok’en.
Pisk soyasauce, tomatpure, limesaft, sukker, ingefær og vand sammen. Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint. Kom dem i saucen, hæld den i wok’en og lad det koge op.
Kom kødet i saucen og varm det igennem. Vend grøntsager og nødder i wok’en. Skær forårsløget i tynde, skrå skiver og drys det over til sidst. Server med æggenudler.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik