Salade Nicoise

4 pers.

Ingredienser

er par håndfulde blandede salater
2 stænger bladselleri
4 tomater
½ skrællet agurk
½ rød peber
8 små, kogte, faste kartofler
100 g kogte, grønne bønner
4 hårdkogte æg
2 ds. tun i vand
8 ansjoser
50 g små sorte oliven med sten, evt. Nicosia
Dressing:
6 spsk. god olivenolie
1 spsk. vineddike
1-2 tsk. sennep
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tag et stort fad og læg det skyllede salat på. Læg først skiver af de kogte kartofler, derefter de grønne bønner henover. Skær agurken i skiver og læg langs kanten. Fordel tomatskiverne henover salaten. Skær æggene i halve og læ på salaten. Findel tunkødet lidt med en gaffel, så der ikke er nogen store klumper. Læg tunkødet i en bunke i midten af salaten. Læg ansjoserne på og drys de sorte oliven på.
Rør alt til dressingen sammen og dryp henover salaten. Spis med lun flute.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik