Nøddetærte med mandariner og marcipan

6 pers.

Ingredienser

Nøddebunde:
2 æg
100 g sukker
75 g nødder
1 spsk. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Fyld:
4 dl piskefløde
1 ds. mandariner
50 g mørkt chokolade
Pynt:
200 g marcipan
kakao eller reven chokolade

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker skummende. Mal nødderne gennem mandelkværn eller i en blender. Tilsæt de malede nødder, kartoffelmel og bagepulver med let hånd. Kom dejen i en velsmurt lagkageform og bag bunden i ca. 12 minutter ved 20 minutter. Lad bunden blive kold.
Pisk fløden til skum. Hæld lagen fra mandarinerne og bland dem i flødeskummet, sammen med hakket chokolade. Fordel fyldet på bunden. Rul marcipanen ud og dæk flødeskummet med den. Pynt med et par mandarinbåde og drys kakao eller reven chokolade over.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik