header

Sennep/urter kylling

2 pers.

Ingredienser

2 skiver hvidt brød, revet i stykker
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. finthakket frisk rosmarin
½ dl frisk revet parmesan
½ dl olivenolie
4 kyllingelår uden ben
2 spsk. smør
2 spsk. dijonsennep
1 lille løg i skiver
et nip sukker
1 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.
Kom brødet i en blender til det er findelt. Tilsæt hvidløg, rosmarin, parmesan, salt og peber, bland det godt. Tilsæt 2 spsk. af olivenolien og blend igen så krummerne bliver vædet.
Varm 2 spsk. olivenolie i en pande de kan gå i ovnen. Krydr kyllingelår med salt og peber, sauter på den ene side til den bliver gylden, ca. 6 minutter. Vend og smør dijonsennep på skindsiden og kom brødkrummerne på toppen, tryk med bagsiden af en ske. Kom panden i ovnen og steg i 15 minutter eller til brødkrummerne er gyldne.
Sauce:
Svits løg i smør med sukker i 6-7 minutter, til de er bløde. Tilsæt citronsaft, svits til væden er fordampet, ca. 2 minutter. Kom løgene på tallerkner og kom kyllingen ovenpå.