Chicken curry med stegt løg

Ingredienser

1 kg. kyllingebryst i tern
4 løg
1 stk. finthakket frisk ingefær
6 fed hvidløg
4 spsk. olie
1 spsk. stødt koriander
1 spsk. spidskommen
½ tsk. gurkemeje
1/4-½ tsk. cayennepeber
4 spsk. yoghurt naturel
61/4 dl vand
2 mellemstore tomater, hakket fint
salt
½ tsk. garam masala

Fremgangsmåde

Hak 2 af løgene og kom dem i en blender. Tilsæt ingefær og hvidløg, blend indtil det bliver en grød. Skær de 2 andre løg i halve og skær i tynde skiver. Svits dem i olie til de tager farve. Tag dem af varmen og panden. Kom løgblandingen i og svits til det bliver brunt, 3-4 minutter. Tilsæt krydderier og rør rundt. Tilsæt yoghurt 1 spsk. ad gangen, indtil det hele er blandet godt sammen. Tilsæt kyllingestykkerne og svits i 1 minuts tid. Hæld vand, tomater og salt ved. Lad det komme op til kogepunktet, læg låg på og lad det simre i 20 minutter. Tag låget af. Tilsæt garam masala og de stegte løg. Kog uden låg indtil saucen bliver tykkere, det kan tage 20 minutter.
Server med ris.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik