header

Chicken curry med stegt løg

Ingredienser

1 kg. kyllingebryst i tern
4 løg
1 stk. finthakket frisk ingefær
6 fed hvidløg
4 spsk. olie
1 spsk. stødt koriander
1 spsk. spidskommen
½ tsk. gurkemeje
1/4-½ tsk. cayennepeber
4 spsk. yoghurt naturel
61/4 dl vand
2 mellemstore tomater, hakket fint
salt
½ tsk. garam masala

Fremgangsmåde

Hak 2 af løgene og kom dem i en blender. Tilsæt ingefær og hvidløg, blend indtil det bliver en grød. Skær de 2 andre løg i halve og skær i tynde skiver. Svits dem i olie til de tager farve. Tag dem af varmen og panden. Kom løgblandingen i og svits til det bliver brunt, 3-4 minutter. Tilsæt krydderier og rør rundt. Tilsæt yoghurt 1 spsk. ad gangen, indtil det hele er blandet godt sammen. Tilsæt kyllingestykkerne og svits i 1 minuts tid. Hæld vand, tomater og salt ved. Lad det komme op til kogepunktet, læg låg på og lad det simre i 20 minutter. Tag låget af. Tilsæt garam masala og de stegte løg. Kog uden låg indtil saucen bliver tykkere, det kan tage 20 minutter.
Server med ris.