header

Flanksteak marineret med mangochutney

4 pers.

Ingredienser

ca. 8-900 flanksteak
1 lille glas mangochutney
4 store bagekartofler
4 fed hvidløg
olivenolie
1 krølsalat
2 tomater
1 lille dåse majs
1 lille agurk
olie-eddike dressing

Fremgangsmåde

Mangochutney og 1 dl olivenolie blendes sammen. Kødstykket lægges i et fad og mango-olie blandingen hældes over. Marineres i 3-4 timer, gerne natten over.
Krølsalaten skylles godt og brækkes i mindre stykker. Agurk skrælles og skæres i tern, blandes i en skål med de drænede majs, tomater skæres i skiver og anrettes pænt på toppen.
Kartoflerne vaskes, skæres i tynde skiver. Hvidløg hakkes. Ca. ½ dl olivenolie varmes på en pande. Kom hvidløg på og de skivede kartofler. Lad dem riste godt igennem og vend dem et par gange. Krydr godt med salt og peber.
Tænd op i grillen og vent til kullene er parate. Flanksteak lægges på direkte varme ca. 5-7 minutter på hver side, men vend den et par gange. Lad kødet trække et par minutter inden den skæres ud.