Majs Gazpacho

Lækker som forret på en varm dag.

Ingredienser

33/4 dl majs kerner fra dåse
33/4 dl modne tomater i små tern
33/4 dl agurk, skrællet og udkernet. I små tern
33/4 dl gul peberfrugt i små tern
11/2 dl rødløg, finthakket
61/4 dl tomatjuice
11/4 dl rødvinseddike
6 spsk. ekstra jomfru olivenolie
½ tsk. sukker
nogle dråber Tabasco sauce, efter smag
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Sæt vand over til det koger og kom majskornene i og lad dem koge 1 minut. Hæld vandet fra, skyl dem og stil dem til side.
Kom tomat, agurk, peberfrugt og løg i en skål. Tilsæt tomatjuice, eddike, olivenolie, sukker, Tabasco sauce, salt og peber. Bland det hele godt. Kom halvdelen af blandingen i en blender og blend til der haves en glat suppe. Hæld det tilbage til den anden halvdel af blandingen. Rør majskernerne i. Stil i køleskab i 4-6 timer inden det serveres.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik