Nudelsalat

Ingredienser

1 frisk chili
2 spsk. syltede hvidløg
2×2 cm. frisk ingefær
1-2 stængler bladselleri
2 håndfulde bønnespirer
1 lille bakke rucola
½ gul peberfrugt
½ orange peberfrugt
1 bdt. forårsløg
3-4 håndfulde frisk spinat
1 håndfuld frisk koriander
100 g ristede cashewnødder
nudler
Dressing:
1½ lime – kun saften
2 spsk. soya
2 spsk. olivenolie
1 spsk. sesamolie
1 tsk. akaciehonning
salt, peber

Fremgangsmåde

Pisk ingredienserne til dressingen sammen i bunden af en stor salatskål. Skyl og snit alle grønsagerne. Chili, syltede hvidløg og ingefær hakkes fint. Kom bønnespirer, rucola og babyspinat i salatskålen med fintsnittede peberfrugter, forårsløg og bladselleri.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Vend alle grønsagerne, de afdryppede nudler og de ristede cashewnødder i dressingen. Pynt med friskhakket koriander.
Server evt. med carpaccio

Comments

comments