Thai kyllinge sate med krydret peanutsauce

Ingredienser

4 kyllingebryster
2 spsk. appelsinjuice
2 spsk. soya
1/4 tsk. sesamolie
1 stort fed hvidløg, finthakket
Spicy peanut sauce:
2 spsk. frisk koriander, hakket
3 spsk. varmt vand
3 spsk. chunky peanutbutter
1 tsk. brun farin
½ tsk. chiliflager
½ tsk. soya

Fremgangsmåde

Skær hvert kyllingebryst i 8 tern. Sæt dem på træspid. Læg dem i en lav brandepande.
Bland appelsinjuice, soya, olie og hvidløg godt. Hæld det over kyllingespyddene og lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Vend dem 1 gang.
Bland ingredienserne til saucen og stil til side.
Grill spyddene til kyllingen er nok og server med det samme, sammen med dippingsaucen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik