Ristede “deviled” potatoes

Ingredienser

1 kg. små røde kartofler
3 spsk. olivenolie
groft salt
60 g smør
2 tsk. æbleeddike
1 tsk. dijonsennep
1/4 tsk. cayennepeber, eller efter smag

Fremgangsmåde

Sæt bageristen i den øverste halvdel af ovnen og sæt ovnen på 250 grader. Kom 2 lave fade i ovnen og forvarm dem i 10 minutter.
Skær kartoflerne i kvarte og vend dem med olie og groft salt. Kom kartoflerne med skærefladen nedad i de varme fade. Steg indtil undersiden er gyldenbrun, ca. 12 minutter. Vend kartoflerne så den anden skæreflade er nedad og steg yderligere 12-15 minutter. Mens kartoflerne steges smeltes smør, eddike, sennep, cayenne og groft salt blandes i. Blandes med kartoflerne i en stor skål og serveres.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik