D’ reje Vindaloo

Ingredienser

500 g tigerrejer uden skal
1 løg, finthakket
2 hakkede blomme- eller flasketomater
2 fed hvidløg
ca. 3 cm. frisk ingefær, finthakket
2 spsk. karry (eller efter smag)
2 spsk. rødvinseddike
2 spsk. hvidvin
2 tsk. chilipulver
½ tsk. gurkemeje
1 tsk. sennepsfrø
½ tsk. spidskommen
salt
4 spsk. olie (evt. kokosolie)

Fremgangsmåde

Kom ingefær, hvidløg, sennepsfrø og spidskommen i en morter og stød det. Stil til side.
Varm olie op og tilsæt karry og løg. Steg til de er gyldenbrune. Tilsæt tomater, chilipulver, gurkemeje og 2 spsk. vand. Steg indtil tomaterne er bløde. Tilsæt de knuste krydderier og steg 5 minutter. Tilsæt rejer og salt. Kom yderligere 5 spsk. vand ved og lad det simre i 10 minutter. Hæld eddike og vin ved. Kog til det tykner lidt.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik