Panang curry med kylling

Ingredienser

2½ dl kokosmælk
11/4 dl vand
250 g kyllingebryst skåret i strimler
½ løg i tynde skiver
1 rød peberfrugt i skiver
Rød curry paste (start med 1 spsk., der kan altid tilsættes mere)
2 spsk. fishsauce
2 spsk. brun farin
3 spsk. hakkede peanuts
½ dl peanutbutter
3 limeblade, revet i kvarte

Fremgangsmåde

I en gryde blandes 11/4 dl af kokosmælken og vandet varmes op til kogepunktet. Tilsæt kyllingestrimlerne, rør rundt så de ikke klistrer sammen. Lad dem simre i 4-5 minutter, eller til kødet er nok. Med en hulske tages kødet op. Bliv ved med at lade kokosmælken simre. Rør karrypasta i og rør rundt så det bliver opløst, 3-4 minutter. Tilsæt løg og peberfrugt og lad simre i yderligere 2-3 minutter.
Kom kylling tilbage i, tilsæt det sidste af kokosmælken og lad det småkoge. Tilsæt fish sauce, farin, peanutbutter og limeblade. Lad det simre i 3-4 minutter. Server med jasminris.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik