Seven layer salad

Ingredienser

1 iceberg
½ rødkål
1 lille blomkål
ca. 300 g frisk spinat
1 mellemstort løg
450 g bacon
1 tube mayonnaise
frisk parmesanost

Fremgangsmåde

Skær bacon i små stykker, rist det hårdt (gerne ad flere gange), drænes for fedt. Iceberg skæres i småstykker og lægges i bunden af en stor skål eller et dybt fad. Rødkål skæres ligeledes i småstykker og lægges i lag ovenpå. Ligesådan med blomkål, som deles i buketter. Spinat hakkes og lægges ovenpå. Løges hakkes meget fint og spredes i et tyndt lag ovenpå. Ristet bacon ovenpå. Mayonnaise skal dække hele overfladen, drys med masser af frisk parmesanost.
Tildækkes og stilles i køleskab. Lav den helst aftenen før servering.
Den tager sig flottest ud i en glasskål og mixes først ved bordet.

Comments

comments