header

Kyllinge- og papayasalat

4 pers.

Ingredienser

200 g kyllingebryst
1 papayafrugt
4 tomater
2 fed hvidløg
2 friske grønne chili
2 spsk. olie
Dressing:
3 spsk. vand
3 spsk. limesaft
2 spsk. eddike
2 spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
2 spsk. vegetabilsk olie

Fremgangsmåde

Skær kyllingebryst i tynde strimler. Skræl papaya’en. Halver den og skrab de sorte kerner ud. Skær papayaen på tværs i tynde skiver, tomaterne i skiver. Hak hvidløg og chili fint.
Dressing:
Kom ingredienserne i en gryde. Opvarm under omrøring til sukkeret er opløst. Varm en wok og slyng olien rundt.
Svits kyllingebrystet til det er gennemstegt. Læg tomaterne få et fad, dernæst papaya og kyllingestykker.
Drys hvidløg og chili over. Fordel dressingen over og pynt med basilikum.