header

Dynamite chicken soup

Ingredienser

500 g kyllingebryst med skind
1 gulerod
200 g champignon
1 porre
5 kartofler
8 g sennepsfrø
2 tsk. hønsebouillon (koncentreret i pulverform)
1 liter vand
4 tsk. limesaft
2 tsk. majsolie
6 tsk. stødt ingefær
3 fed hakket hvidløg
3 tsk. røde chiliflager

Fremgangsmåde

Skær kyllingebryst i passende tern, kaser skindet. Skær grønsagerne i skiver. Svits kylling og alle grønsagerne på nær kartofler i lidt olie. Dæk med koldt vand og lad det koge op. Skum omhyggeligt af så bouillonen bliver ren og klar. Tilsæt derefter krydderurter (sennepfrø knuses) og kartofler. Lad det simre under låg i 25-30 minutter. Det kan være nødvendigt at skumme igen. Smag til med salt, friskpresset citronsaft og server.