Yoghurtmarineret kylling med bagte grøntsager

4 pers.

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst
2 tsk, spidskommen
2 tsk. korianderfrø
10 kardemommefrø
2 fed hvidløg
saft af 1 lime
2½ dl yoghurt naturel
Bagte grøntsager:
1 aubergine
1 squash
2 peberfrugter
2 løg, evt. rødløg
1 spsk. olivenolie
groft salt

Fremgangsmåde

Rist krydderierne på en tør pande. Kom den derefter i en morter og stød dem groft.
Tilsæt knust, hakket hvidløg, limesaft og youghurt. Fjern evt. skind fra kyllingebryst og gnid dem godt med marinaden. Lad kyllingen marinere i køleskab i ½-1 time.
Varm olien på en pande. Tag kyllingen op af marinaden og brun ved høj varme på begge sider. Læg dem derefter i et fad og steg videre i ovn ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Skær aubergine, peberfrugter, squash og løg i mindre stykker og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp lidt olie over, drys med salt og bag grøntsagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Server kylling med bagte grøntsager og godt brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik