Sommer kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

300 g kyllingefilet
1 spsk. olivenolie
300 g iceberg
200 g rucola
200 g ananas
30 g solsikkekerner
6 grofthakkede, soltørrede tomater i olielage
200 g fromage frais
1 tsk. karry
½ citron
1 tsk. sukker
salt, peber
groft brød

Fremgangsmåde

Drys kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i 7-8 minutter. Skær fileterne i mindre stykker.
Hæld væden fra ananas. Rist solsikkekernerne på en pande. Bland salaten af de 2 slags salat, ananas, solsikkekerner, soltørrede tomater og kyllingestykker.
Lav en dressing af fromage frais, karry, citronsaft, sukker, salt og peber.
Server med brød til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik