Toasties med stegte champignon, gedeost og spinat

4 pers.

Ingredienser

8 store champignon (f. eks. portobello)
130 g gedeost
olivenolie
130 g babyspinat
1 spsk. citronsaft
salt, peber
Basilikum dressing:
2 bdt. frisk basilikum
1 fed hvidløg
1½ dl olivenolie
½ spsk. hvid eddike
salt, peber
toast

Fremgangsmåde

I en blender mixes basilikum og hvidløg. Lidt efter lidt tilsættes olie, citronsaft og eddike, blend til det er godt blandet og stil det til side.
Forvarm ovnen til 180 grader. Kom svampe på en bageplade og drys med gedeost, dryp med olivenolie og drys friskkværnet peber på. Bag i 5 minutter til de er bløde og osten gylden.
Varm olie i en pande og sauter spinaten let sammen med citronsaft, salt og peber. Læg toast på tallerknen, kom spinat og svampe ovenpå og hæld dressing over.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik