“Rub” and “baste” til kylling

Ingredienser

4 kyllingebryster uden skind
Rub:
2 spsk. tørret oregano
4 fed knust og hakket hvidløg
salt, peber
Baste:
11/4 dl god olivenolie
2 spsk. tørret rosmarin
2 spsk. tørret oregano
2 spsk. tørret basilikum

Fremgangsmåde

Bland “rub”‘en og gnid det godt ind i kyllingebrysterne. Lad det stå i køleskab i nogle timer.
Bland alle ingredienserne til “baste”‘en sammen. Tænd op i grillen og lad kullene blive klare. KOm kyllingestykkerne på over direkte varme og giv dem ca. 1½ minut på hver side. Flyt dem til inddirekte varme og pensl dem med “baste”‘en. Lad “baste’en” sidde i 30 sekunder og vend dem, pensl igen. Vend og pensl mange gange, men husk at putte låget på mellem hver gang!!
Server evt. med grillede asparges og portobellosvampe.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik