header

“Rub” and “baste” til kylling

Ingredienser

4 kyllingebryster uden skind
Rub:
2 spsk. tørret oregano
4 fed knust og hakket hvidløg
salt, peber
Baste:
11/4 dl god olivenolie
2 spsk. tørret rosmarin
2 spsk. tørret oregano
2 spsk. tørret basilikum

Fremgangsmåde

Bland “rub”‘en og gnid det godt ind i kyllingebrysterne. Lad det stå i køleskab i nogle timer.
Bland alle ingredienserne til “baste”‘en sammen. Tænd op i grillen og lad kullene blive klare. KOm kyllingestykkerne på over direkte varme og giv dem ca. 1½ minut på hver side. Flyt dem til inddirekte varme og pensl dem med “baste”‘en. Lad “baste’en” sidde i 30 sekunder og vend dem, pensl igen. Vend og pensl mange gange, men husk at putte låget på mellem hver gang!!
Server evt. med grillede asparges og portobellosvampe.