header

Chop Suey med kylling og rejer

Ingredienser

500 g kyllingefilet i strimler
½ tsk. olivenolie
5 spsk. oystersauce
1 tsk. olivenolie
2 fed grofthakket hvidløg
3 peberfrugter i strimler
3 porrer i tynde skiver
350 g champignon
75 g bladselleri
5 dl hønsebouillon
2 spsk. majsstivelse
3 spsk. vand til jævning
275 g rejer
2 tsk. salt
6 dl ris

Fremgangsmåde

Svits kyllingekødet i ½ tsk. olie ved høj varme i en stor gryde, ca. 2 minutter. Tag kødet op i en skål og bland med oystersauce. Sauter hvidløget ved høj varme i 1 tsk. olie under omrøring i 20 sekunder. Tilsæt peberfrugt, porrer, bønnespirer, bladselleri og champignon, svits ved høj varme i 1 minut. Tilsæt hønsebouillon, bring det i kog og kog i 2 minutter.
Rør majsstivelse ud i vandet og tilsæt under omrøring og lad retten koge i 2 minutter. Afdryp rejerne og tilsæt dem sammen med det svitsede kyllingekød.
Varm retten i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber. Server med kogte ris.