Kylling med appelsin og peber

4 pers.

Ingredienser

400 g kyllingebrystfilet
2 spsk. paprika
saften af en ½ appelsin
1 rød peberfrugt, skåret i tynde skiver
250 g champignon, skåret i kvarte
1 tsk. dijon sennep
3 dl vand
1 spsk. koncentreret, flydende kalvefond
1 spsk. hele sorte peberkorn
1 spsk. flydende honning
2 dl. creme fraiche 38%
lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand
salt, friskkværnet peber
lidt olie

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en pande og brun kyllingefileterne, krydr med salt, friskkværnet peber og paprika
Tilsæt appelsinsaft, champignon og peberfrugt. Lad det simre under omrøring ca. 5 minutter, tilsæt så sennep, peberkorn, vand og bouillon. Kog det hele op, skru ned for varmen og det hele simre ca 8 minutter. under låg.
Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og friskkværnet peber. Jævn evt. med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand.

Comments

comments