Kyllingelår i skarp sauce

4 pers.

Ingredienser

12 stk. optøede kyllingelår
Marinade:
2 spsk. olie
2 spsk. soya
salt, peber
Skarp sauce:
1 tsk. chilipeber
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt ingefær
2 spsk. portvin
2 fed knust hvidløg
saft af 1 citron
2 spsk. tomatpure
1½ dl yoghurt naturel
salt, peber
cayennepeber
1 flaske mango chutney (sweet eller hot)

Fremgangsmåde

Bland olie, soya, salt og peber i en lille bradepande. Læg kyllingelårene i og pensl dem på alle sider med marinaden. Steg dem ved 200 grader i ca. 20 minutter. Sørg for at de er gennemstegte.
Bland ingredienserne til den skarpe sauce og smag evt. til med ekstra krydderier. Den må gerne blandes et par timer i forvejen.
Sno folie om kyllingelårene og server dem rygenden varme sammen med skarp sauce, mango chutney, grøn salat og flutes.

Comments

comments