Spaghetti med chorizo

4 pers.

Ingredienser

400 g fuldkornsspaghetti
140 g chorizo, skåret i strimler
2 løg, finthakket
3 fed hvidløg, knust og finthakket
1/4 dl olivenolie
2 dåser hakkede tomater
tørrede chiliflager, knuste, efter smag
1 håndfuld bredbladet persille, hakket
100 g hel parmesan, groftrevet

Fremgangsmåde

Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den dryppe af. Varm en pande op og steg chorizostrimlerne til de er sprøde og gyldne, læg dem på fedtsugende papir. Varm olien op på en pande og sauter løg, til de er bløde, tilsæt hvidløg og chiliflager og lad det sauter med i ½ minuts tid. Løgene må ikke tage farve. Kom tomater ved og lad saucen simre
5 minutter. Vend pastaen i saucen, drys med persille, parmesan og sprød chorizo. Server straks.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik