Pasta med skinkekød og feta

4 pers.

Ingredienser

400 g rigatoni (pasta)
300 g skinkekød i strimler
1 spsk paprika
2 friske, røde chilier, udkernet og finthakket
1 aubergine, skåret i tern
250 g cherrytomater
1 håndfuld bredbladet persille, hakket
200 g feta. smuldret
avocado- eller rapsolie til stegning

Fremgangsmåde

Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
Varm lidt olie op i en wok eller en sauterpande og lynsteg skinkestrimlerne 3-4 minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt paprika, lad det steg i 1 minuts tid og tag så kødet op. Kom lidt mere olie i wokken/sauterpanden og chili og aubergine til det er mørt, krydr med salt og friskkværnet peber. Kom kødet tilbage sammen med de hele tomater og steg, til tomaterne er lige ved at briste – smag til.
Bland den friskkogte pasta i og drys hakket persille. Fordel feta på toppen og server.

Comments

comments