Spinat-æggekage

2 pers.

Ingredienser

6 æg
½ dl piskefløde
60 g frisk spinat, godt skyllet og slynget tør
1 pakke god bacon i skiver
2 modne tomater, halveret
lidt sukker
1 rød peberfrugt i strimler
1 bdt purløg, fintsnittet
salt, friskkværnet peber
olie til stegning

Fremgangsmåde

Pisk æggene godt sammen og tilsæt
piskefløde, salt og friskkværent peber.
Varm lidt olie op på en pande og sauter spinaten, til den falder sammen, hæld æggemassen over og skru ned til helt lav varme. Læg et låg eller stanniol over æggekagen og lad den bage i 30 minutter. Steg baconen i ovnen, til den er sprød – omkring 12 minutter ved 175 grader. Halver tomaterne og drys dem med ganske lidt sukker, salt og frikkværnet peber. Bag dem ved 175 grader i 15 minutter.
Varm lidt olie op på en anden pande og sauter peberfrugt, til det begynder at bliver blødt, krydr med salt og friskkværnet peber. Servér æggekage med bacon, peberfrugt og bagte tomater til. Drys til sidst med purløg og server med godt rugbrød.

Comments

comments