Flanksteak med bønner

4 pers

Ingredienser

1200 g butterbeans (store hvide bønner
600 g flanksteak (den må ikke være marineret)
2 spsk balsamico
1 squash, skåret i tynde skiver
1 dåse artiskokhjerter, halveret
50 g sorte oliven, af god kvalitet
1 bakke rucola, godt skyllet og slynget tør
50 g hel parmesan, høvlet i flager

Fremgangsmåde

Læg bønnerne i blød natten over. Næste dag smides vandet ud, nyt vand hældes ved og de koges møre i letsaltet vand i ½ time.
Mariner kødet i balsamico og lad det trække mindst 8 timer i køleskabet, men gerne natten over.
Skær squashen i tynde skiver og halver artiskokhjerterne.
Grill kødet på en have grill eller steg det på en grillpande i 3-5 minutter på hver side afhængig af tykkelse og af hvor rødt, det skal ønskes, krydr med salt og friskkværnet peber.
Bland bønner, grøntsager og oliven. Vend rucola i. Skær kødet i tynde skiver og kom det i salaten. Drys med parmesan og server med lækket brød.

Comments

comments