header

Kalkun i hvidløg og kokossauce

4 pers.

Ingredienser

500 g kalkun i tern eller strimler
Marinade:
3 fed presset hvidløg
1 spsk. stærk karry
saft af ½ citron
8 fed hvidløg
1 spsk. olie
2 dl kokosmælk
ca. 2 spsk. fish sauce
2 gulerødder
2 røde peberfrugter
1 spsk. olie
1 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde

Marinaden røres sammen og blandes med kødet i en plastikpose. Kødet marineres i køleskab i mindst 1 time, gerne mere.
Hvidløgene halveres og koges i vand i 10 minutter. Kødet svitses i en wok med de afdryppede hvidløg. Kokosmælken hældes på og koger i 3-5 minutter under omrøring. Saucen smages til med fish sauce. Gulerødder og peberfrugter skæres i tynde strimler. Grønsager svitses på en anden pande i olie. Sesamfrø drysses over og svitses med.