Honning-/hvidløgskylling

4 pers.

Ingredienser

4 spsk soya
2 fed hvidløg, presset
1 tsk flydende honning
500 g ægnudler, kogte
1 bakke modne cherrytomater, halveret
1 rødløg, finthakket
1 bdt frisk koriander, hakket
1 dl sød chilisauce
friskkværnet peber
600 g kyllingeinderfilet

Fremgangsmåde

Pisk soya, hvidløg, honning og friskkværnet peber sammen til en marinade. Dup kødet tørt, læg det i en skål og vend det omhyggeligt med den sammenpiskede marinade. Dæk skålen godt til og stil i køleskabet i 4-6 timer. Læg træspyd i blød i koldt vand i mindst ½ time, inden de skal bruges. Tag kødet op, sæt det på spid og steg eller grill det ca. 4 minutter på hver side.
Bland de kogte (varme) ægnudler med tomater, rødløg og koriander, smag til med salt og friskkværnet peber og servér med de stegte spid og sød chilisauce.

Comments

comments