Marinerede tigerrejer

4 pers.

Ingredienser

400 g rå tigerrejer med skal, optøede
1 håndfuld frisk basilikum, bladene lægges oveni hinanden, rulles sammen og skæres i tynde strimler
1 agurk i skiver
2 håndfulde blandede salatblade, godt skyllede og slynget tør
lidt olie

Marinade:
2 frisk, røde chili, udkernet
2 dl. olivenolie
3 fed hvidløg
1 tsk. honning
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pil skallen af rejerne. Skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm. Varm olie op på en pande og steg rejerne i 3-4 minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Tag rejerne af panden og kom dem i en skål.
Ingredienserne til marinaden kommes i en blender og køres glat. Hæld marinaden over rejerne og lad den trække i ca. 6 timer i køleskab.
Anret salat på 4 tallerkner. Fordel skiver af agurk ovenpå. Lad rejerne dryppe af – gem lidt af lagen. Fordel rejerne ovenpå og drys med basilikum. Dryp med lidt af den gemte marinade og server med noget lækkert brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik