Banankage med marcipan

Ingredienser

225 g sukker
150 g blødt smør, blødt
korn af 1 stang god vanilje
4 æg
100 g marcipan
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 bananer (modne, men stadig faste)
75 g usaltede pistacienødder, hakket

Fremgangsmåde

Forvarm ovn til 170 grader.
Beklæd en brødform på 1,5 liter med bagepapir.
Skær marcipanen ud i små stykker, og rør stykkerne godt sammen med sukkeret. Rør smørret i, sammen med vaniljekornene. Rør æggene i et ad gangen. Sigt mel og bagepulver sammen i en skål og hæld det – endnu engang – gennem sigten og ned i dejen. Bland det hele godt.
Mos bananerne og rør det i dejen. Kom pistacienødderne i og vend rundt til dejen er ensartet.
Hæld dejen i formen og bag i midten af ovnen i ca. 70 min.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik