Kyllingesatay

4 pers.

Ingredienser

3 spsk peanutbutter, gerne crunchy
3 spsk soya
2 spsk kogende vand
2 spsk friskpresset limesaft
2 fed hvidløg, presset
2 tsk rørsukker
200 g frisk ananas, skrællen skåret væk og stokken midt i, fjernet
500 g kyllingebrystfilet i tern

Fremgangsmåde

Rør peanutbutter med sojasauce, vand, limesaft og sukker. Vend kyllingetern i og lad dem marinere i mindst 4 timer time, men gerne længere natten over. Hvis der bruges træspyd, skal de ligge i blød i koldt vand i mindst ½ time inden brug.
Skær ananaskødet i tern og fordel dem sammen med kylling på spyddene. Pensl let med olie. Grill de små spyd gyldne på en varm grillpande ca. 4 min. på hver side eller på havegrillen. Drys med salt og friskkværent peber lad spyddene hvile tildækket i ca. 10 minutter, inden de serveres.

Comments

comments