Marineret mørbrad med grøn sauce

6 pers.

Ingredienser

2 mellemstore svinemørbrad
Marinade:
1½ dl soya
1 dl olie
3 fed presset hvidløg
1 spsk. worcestershiresauce
peber
tabasco
Grøn sauce:
½ liter Cheasy eller almindelig creme fraiche
ca. 1 dl mayonnaise
1 bdt. hakket purløg
1 bdt. hakket persille
1 bdt. hakket dild
tabasco
salt
worcestershiresauce

Fremgangsmåde

Bland marinaden og lad kødet trække heri. Lad det trække koldt i 6-12 timer. Vend af og til.. Læg kødet på en rist over bradepanden, drys med ganske lidt salt. Steg mørbradene ved 225 grader i 15-20 minutter.
Rør saucen sammen og smag den til. Server kødet skåret i tynde, skrå skiver.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik