header

Lækker kyllingeret med spinat

4 pers.

Ingredienser

300 gr. kyllingebrystfilet, skåret i strimler
1 glas god, færdigkøbt grøn pesto
lidt olie
1 pakke bacon i tern
1 bakke frisk babyspinat, godt skyllet og slynget tør
1 håndfuld tørrede tranebær
15 tørrede abrikoser, skåret i små stykker
1 håndfuld pistacienødder
1 håndfuld mandler, hakket
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kyllingestrimlerne kommes i en pose sammen med pesto. Vend det godt sammen og lad det marinere i nogle timer i køleskab, det kan sagtens stå natten over.
Steg bacon i en sauterpande/wok til det er gyldent, læg det på køkkenrulle og lad det dryppe af. Tag kyllingen op af marinaden og steg den – evt ad et par omgange – i baconfedtet, krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom alle de øvrige ingredienser ned til kyllingen og sidst tilsættes spinat.
Smag til med salt og citronpeber
Når spinaten er faldet sammen, er retten færdig.