header

Rødbedesalat med feta

4 pers.

Ingredienser

300 g rødbeder
1 bakke rucolasalat, godt skyllet og slynget tør
1 rødløg, finthakket
2 æbler, skåret i små tern
40 g mandler, hakket rimelig fint
40 g rosiner
40 g græskarkerner
75 g fetaost, smuldret
2 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
1 fed presset hvidløg
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Vask rødbederne og kog dem møre i cirka 45 minut­ter, overhæld med koldt vand, gnid skrællen af. Skær rødbederne i små tern.
Dryp straks æbletern med lidt citronsaft.
Bland rødbeder, rucola, løg, æbler, rosiner, mandler, græskarkerner og fetaost.
Bland de resterende ingredienser til dressingen og hæld den over salaten. Vend godt rundt og lad det trække i ½ times tid inden servering.