Kyllingefad

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingebrystfileter eller kalkunbryst
2 røde peberfrugter, skåret i strimler
1 løg, hakket
1 glas grillede peberfrugter, skrået i strimler
1 dåse (170 g) koncentreret tomatpure
1 dl etchup
1-2 spsk. soya
2½ dl piskefløde
2½ creme fraiche
1 tsk. karry
1 tsk. paprika
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 185 grader.
Krydr kylling/kalkun med karry, paprika, salt og friskkværnet peber og sæt i ovnen i ½ times tid.
Kom lidt olie på en pande og sauter løg til de bliver klare, tilsæt peberfrugterne (de rå) og lad den stege med i et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Vend ketchup, tomatpure, soya, fløde og creme fraiche i og lad det bliver varmt.
Hæld det over kyllingen og giv det yderligere 15 minutter, server til ris eller kartofler.

Comments

comments