Bagte pastarør

4 pers.

Ingredienser

300 g frossen spinat, optøet og drænet presset fri for vand
250 hytteost
250 g markchampignoner, grofthakket
½ økologisk citron, fintrevet
4 modne blommetomater, skåret i tern
1 pakke friske lasagneplader
1 flaske sugo – eller en god hjemmelavet tomatsovs
2 dl ricotta eller creme fraiche 38%
revet mozzarella
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hak den godt pressede spinat groft og vend den sammen med hytteost, champignoner, citronskal, salt og friskkværnet peber.
Kom de hakkede tomater i bunden af en lille, smurt bradepande eller i et fad. Halver lasagnepladerne på den korte led. Kom lidt spinatfyld på hver og rul sammen. Læg dem med samlingen nedad i fadet. Bland tomatsaucen med ricotta/creme fraiche og hæld det over lasagnepladerne, så saucen dækker pastaen helt.
Sæt i ovnen og bag ved 200 grader i ca. 50 minutter. Drys osten på efter halvdelen af bagetiden og bag pastaretten færdig. Lad den hvile tildækket i ca. 10 minutter inden servering. Server med en god salat.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik