Kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

300 g pasta penne
2 kyllingebryster
125 g bacon i tern
saft af 1 appelsin
½ rød peberfrugt
½ frisk rød chili
2 fed hvidløg
salt, peber
rucola eller krølsalat

Fremgangsmåde

Pastaen koges og afkøles. Skylles i koldt vand efter kogningen, så de ikke klistrer sammen.
Kyllingebrysterne steges og skæres i fine skiver. Bacon steges. Peberfrugt og chili skæres i meget fine tern.
Appelsin presses og saften blandes med chili og peberfrugt. Hvidløg presses og kommes i marinaden, smages til med salt og peber.
Anret på tallerknen med blade af rucola eller krølsalat. Herpå lægges pasta, kyllingebryst og marinaden hældes over. Pynt med ristet bacon.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik