Rødspætter i fad med druer og mandler

2 pers.

Ingredienser

125 g stenfri, grønne druer, halveret
½ (eller 1 lille) rødløg, finthakket
125 g creme fraiche 18 eller 38%
1 bdt. dild, hakket
lidt bredbladet persille, hakket
1 håndfuld mandler, smuttede og hakket
salt, friskværnet peber

Fremgangsmåde

Dup rødspætterne tørre og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Rul fiskefileterne sammen og læg dem i et ovnfast fad sammen med rødløg og halverede vindruer.
Rør creme fraiche med persille, dild, mandler, salt og friskkværnet peber.
Fordel blandingen over fisken og sæt retten i en varm ovn ved 200º i ca. 20 minutter, til fisken er mør.
Inden servering, drysses med lidt persille.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik