header

Lækker kyllingeret

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingebrystfileter, skåret i strimler
lidt olie
250 g champignoner, i skiver
125 g perleløg, pillede
lidt karry
1 dl vand
1 dl tomatpure
250 g ærter
1 rød peberfrugt i tern
1 frisk, rød chili, udkernet og finthakket
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en gryde og brun kyllingestrimlerne, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsat lidt karry og lad det stege med i et minuts tid under omrøring.
Tilsæt peberfrugt, chili, champignon og løg, lad det svitse med i et par minutter under omrøring. Tilsæt vand og tomatpure og lad det hele småsnurrer indtil kødet er mørt.
Derefter tilsættes ærter, og retten smages til med salt og friskkværnet peber.
Serveres med ris og evt. en salat.